Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
Yazar Konu
Running Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   24-05-2012
Yorum Sayısı:   11
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
Sad EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
1. Sorum Ebay ; Siteye yeni üye olduğum için yeni dediğim 1 1.5 ay önce ordan bir adet kablo aldım ama çaylak olduğum için sepete 4 adet eklemişim ben bir adedini aldım sorunsuz geldi şimdi size sorucağım soru ise bu ebay gg sistemi gibi yani paypal ile ödeme yaptım ürün gelince onaylama varmı yoksa satıcıya para hemen gidiyormu ? eğer onaylama varsa kablo geleli 20 gün oldu ben bilemiyorum napıcağımı :/ diğer sorum ise sepette hala 3 ürün daha aynı kablodan silemiyorm dün akşam girdim adam msj atmış 3 adet alıcakmısın yada cancel falan iptal mi et diyor anladım bakın msj bu arkadaşlar ;

Dear the_ozans,

hello,

have a nice day.
we noticed that you bid 3 items NEW Apple Macbook Air LCD LED LVDS Cable A1237 A1304 on 24 Apr without payment.
do you still need them or want us to cancel it?
thanks for your attention.
looking forward your reply.

regards
kelly

- 168-accessories
2. mesajı ise ;

hello,

Wish you have a nice day.
That’s ok.
We have send a Cancel Transaction reminder to you,
Please follow it and cancel this order to get your ebay fees back.
Thanks for your cooperation.
Please contact us if you need any other products,
We will be glad to serve you.

regards
kelly
24-05-2012 10:09
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
kabasaba Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   24-05-2012
Yorum Sayısı:   2
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
İşaretli yere tıklayıp sepetten kaldırabilmen gerekli

Resim görüntüleyici
http://g1205.hizliresim.com/x/s/6mmk0.jpg
24-05-2012 14:11
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Running Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   24-05-2012
Yorum Sayısı:   11
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
RE: EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
(24-05-2012 14:11)kabasaba Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  İşaretli yere tıklayıp sepetten kaldırabilmen gerekli

Resim görüntüleyici
http://g1205.hizliresim.com/x/s/6mmk0.jpg

Yok hocam yok heryere girdim çıktım remove sil seçeneği yok abi sepette duruyor sürekli msj geliyor alıyormusun diye anlamadım gitti Huh
24-05-2012 14:47
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
OFFICEUSER0102 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   05-04-2012
Yorum Sayısı:   34
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
RE: EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
Satıcı alıcakmısın yoksa iptal edelim mi demiş bu 3 adet malı,satıcıya bir an önce iptal etmelerini bildir...
24-05-2012 14:55
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Running Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   24-05-2012
Yorum Sayısı:   11
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
RE: EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
(24-05-2012 14:55)MUSTAFAHAKAN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Satıcı alıcakmısın yoksa iptal edelim mi demiş bu 3 adet malı,satıcıya bir an önce iptal etmelerini bildir...

Sayın hocam google çeviri programı ile yazmaya çalıştım ama anlamadım sanırım siz bana yazabilirmisiniz bende copy paste yapsam size zahmet Blush
24-05-2012 14:56
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Lupara Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-03-2011
Yorum Sayısı:   4,956
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 159
753 Mesajı, 842 Kere Beğenildi.
Yorum: #6
RE: EBAY'DA SEPETTEKİ ÜRÜNLERİMİ GÜNLERDİR İPTAL EDEMİYORUM :(
Başlıkları büyük yazmayın.
24-05-2012 19:05
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Ebay ürüne renk opsiyonu getirme aknaydn 0 199 27-01-2018 15:08
Son Yorum: aknaydn
  ebay da satis yapmak yearone 2 415 18-01-2018 08:10
Son Yorum: yearone
  EBAY DE MAGAZA ACMAK SATIS YAPMAK İSTİYORUM ouzymrkn 4 610 03-01-2018 23:10
Son Yorum: endurolife
  Ebay yeni hesap mrtylyt 1 434 19-12-2017 07:36
Son Yorum: Lupara
  Ebay hesabımı ve mail adresimi hatırlamıyorum joeblack81 1 450 14-11-2017 21:16
Son Yorum: Lupara



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.