Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ebayda bir satis yapmak istiyorum
Yazar Konu
rafil210 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   18-01-2014
Yorum Sayısı:   2
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
Ebayda bir satis yapmak istiyorum
Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim? bana nasil uye olmami tavsiye ediyorsunuz lutfen bana yardimci olun.. Ben Azerbaycandan yaziyorum yazdigimda anlasilmyan bir sey varsa kusura bakmayin ben yeniden yaza bilirim. Sizlerden cevab bekliyorum.
18-01-2014 10:27
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
fixface Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2012
Yorum Sayısı:   2,150
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 57
267 Mesajı, 295 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim?
fixface, nickli kullanıcının imzası: Resim görüntüleyici
http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg
18-01-2014 14:40
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
rafil210 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   18-01-2014
Yorum Sayısı:   2
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
RE: Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim?
Bunun video anlatimi yokmu?
18-01-2014 20:46
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Umithco Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   14-01-2014
Yorum Sayısı:   37
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
RE: Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim?
Ben Türkiye ki sitelerden 1000 tane satış yaptım. Fakat ebay satış konusunda ayrı bi dünya . En önemlisi ne satacağınız
19-01-2014 02:55
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
berraa2012 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   30-11-2013
Yorum Sayısı:   165
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 47
12 Mesajı, 14 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
RE: Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim?
Ebay rusça dil desteği var galiba. Azerbaycanda rusça dili okullarda öğretiliyordu, muhtemelen biliyorsunuz. Dil desteği var diye gördüm, ama şimdi bulamadım. Bilen arkadaşlar yazarsa, ve rusça kullanırsanız sizin için daha kolay olur.
19-01-2014 08:43
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Kerbelayi Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   13-03-2014
Yorum Sayısı:   24
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 3
2 Mesajı, 2 Kere Beğenildi.
Yorum: #6
RE: Ben ilk kez Ebayda bir satish yapmak istiyorum ben bunun icin ne yapmaliyim?
(18-01-2014 20:46)rafil210 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Bunun video anlatimi yokmu?

olursa iyi olurdu..... bende arıyorum Smile

(19-01-2014 08:43)berraa2012 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Ebay rusça dil desteği var galiba. Azerbaycanda rusça dili okullarda öğretiliyordu, muhtemelen biliyorsunuz. Dil desteği var diye gördüm, ama şimdi bulamadım. Bilen arkadaşlar yazarsa, ve rusça kullanırsanız sizin için daha kolay olur.
Malesef yok Bakdım az önce....türkiyedede yapmak imkanım yok

(19-01-2014 02:55)Umithco Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Ben Türkiye ki sitelerden 1000 tane satış yaptım. Fakat ebay satış konusunda ayrı bi dünya . En önemlisi ne satacağınız

Hayırlısı...Videoya çekip youtubede paylaşırsan vatan için hayır işlemiş olursun sayende her kesin eli ekmem tutar Wink
14-03-2014 21:46
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ebaydan satış yapmayı planlıyorum vallexnn 13 1,501 11-05-2016 16:03
Son Yorum: cemgazel
  Yurtdışından Silah Üstü Dürbün Satın Almak İstiyorum. ProfessionaL 2 743 25-03-2016 05:19
Son Yorum: ProfessionaL
Lightbulb Alışveriş Yaptım Fakat Ebayda Görünmüyor Paypal Parayı tahsil Etti router 1 1,014 06-11-2015 22:44
Son Yorum: YAKUT
Smile nolurr yardım ebayda yeniyim ??? memo42 2 973 17-09-2015 09:40
Son Yorum: memo42
  Ebayda yeniyim bir kac sorum var ahmet963 1 845 14-09-2015 12:00
Son Yorum: YAKUT



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.