Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
Yazar Konu
anet01 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   23-05-2014
Yorum Sayısı:   3
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
Sad Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
evet arkadaşlar dediğim gibi ebayden http://www.ebay.com/itm/Logitech-G430-Su...#shpCntIdt bu ürünü satın aldım sabah 71.70 dolar paypal ile ödedim ödendiğine dair mail geldi ama ebayden " Purchase history " e baktıgımda hiçbirşey görünmüyor nerden hata yaptım yoksa böylemi olamsı lazım param arayamı gitti Sad :-\ Huh Huh

gelen mailde track you order seçenegine basınca e-bay açılıyor ve şu mesaj sitede şu mesaj yazıyor Sad(( "
The following critical errors have occurred
Order Service temporarily unavailable or invalid parameters in the request URL"
23-05-2014 21:36
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
cemgazel Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   14-02-2013
Yorum Sayısı:   1,936
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 10
304 Mesajı, 312 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
Ödemenizi yaptığınızdan eminseniz sorun olmaz.. Sistemsel bir sıkıntı vardır. Ondan göremiyorsunuzdur.. my ebay butonuna tıklayın gelecek ekranda satın almış olduğunuz ürünü görürsünüz zaten..
23-05-2014 23:45
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
anet01 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   23-05-2014
Yorum Sayısı:   3
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
(23-05-2014 23:45)cemgazel Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Ödemenizi yaptığınızdan eminseniz sorun olmaz.. Sistemsel bir sıkıntı vardır. Ondan göremiyorsunuzdur.. my ebay butonuna tıklayın gelecek ekranda satın almış olduğunuz ürünü görürsünüz zaten..

maalesef resimlere bakarsanız demek istediğimi anlarsınız ben tam anlatamamışım pardon .
[img]http://i.hizliresim.com/nPyPXB.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">Resim görüntüleyici
[url=http://hizliresim.com/nPyPXB][img]http://i.hizliresim.com/nPyPXB.jpg
[/img]
[img]http://i.hizliresim.com/VpBpkj.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">Resim görüntüleyici
[url=http://hizliresim.com/VpBpkj][img]http://i.hizliresim.com/VpBpkj.jpg
[/img]
[img]http://i.hizliresim.com/lY4YMg.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)">Resim görüntüleyici
[url=http://hizliresim.com/lY4YMg][img]http://i.hizliresim.com/lY4YMg.jpg
[/img]

Resim görüntüleyici
http://i.hizliresim.com/nPyPXB.jpg
Resim görüntüleyici
http://i.hizliresim.com/VpBpkj.jpg
Resim görüntüleyici
http://i.hizliresim.com/lY4YMg.jpg
23-05-2014 23:58
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
evomas Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   21-03-2013
Yorum Sayısı:   36
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 4
2 Mesajı, 2 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
ebay in hack saldırısından kaynaklı gecikmeler oluyor.Sistemde geçici bir sıkıntı olmuştur.
24-05-2014 11:31
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
cemgazel Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   14-02-2013
Yorum Sayısı:   1,936
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 10
304 Mesajı, 312 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
Sistemsel bir sıkıntı olduğunu tahmin ediyorum. Bugün bir daha bakın. tahminim düzelmiş olduğu yönünde...
24-05-2014 23:16
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
anet01 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   23-05-2014
Yorum Sayısı:   3
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 0
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #6
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
hayır düzelmedi ebaye mail gönderdim bana misafir hesabından alışveriş yaptgımı söylediler ve sonra şu maili gönderdiler
[b]Dear Berkay,

Thank you for contacting eBay Customer Service regarding your recent purchase. I understand that you want to see the item in your Purchase History. I am Shiena, and I am here to assist you further.

Berkay, we really did our best to track if you had a transaction with this account "...bahec" however there's nothing on it. I suggest that if you indeed purchased the item using this account with the email address berka.......@gmail.com, please log in to that email address and see the success confirmation email we've sent when purchasing the item. From there, you'll be able to see what eBay userID you've used, whether it's a guest account or this one.

If it's a guest account, you can upgrade your account by entering your information and clicking "Continue." Once you've successfully upgrade the account, then you'll be able to track the item already.

I really hope you understand our explanation for this transaction. If you think the item can't arrive from the estimated delivery date, please do contact Paypal Customer Service by clickin "Contact Us" at the bottom of Paypal home page.

Thank you for choosing eBay. Have a great day!

Sincerely,

Shiena P.

sonra satıcıya sordum ve ürünün kargolandıgını söyledi takip numaramı verdi sanırım ebayde görünmesede ürün elime sorunsuz ulaşır değilmi ?
24-05-2014 23:41
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
fixface Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2012
Yorum Sayısı:   2,150
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 57
267 Mesajı, 295 Kere Beğenildi.
Yorum: #7
RE: Karttan para çekildi ama ebayde ürünü göremiyorum :O
Sorun olmaz takip nosunu kontrol edin arada 45 gün gelmezse dispute açmayı unutmayın.
fixface, nickli kullanıcının imzası: Resim görüntüleyici
http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg
24-05-2014 23:45
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Süresi Biten Ürünü Satın Alabilirmiyim ? Radinant 2 768 24-12-2015 10:20
Son Yorum: Radinant
  Ürünü Satın Alamıyorum ? TaiChi 1 1,355 26-09-2014 03:07
Son Yorum: Lupara
  Ebayde Satış yaptım umutkeskiner 4 2,587 15-09-2014 05:11
Son Yorum: Lupara
  Collection Only? yazan ürünü satın alma???? tcoban 3 1,386 02-08-2014 16:16
Son Yorum: tcoban
  anlayamadığım para iadesi lolla 2 994 04-07-2014 23:55
Son Yorum: lolla



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.