Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Yazar Konu
nitro Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   28-09-2012
Yorum Sayısı:   59
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
5 Mesajı, 5 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Ebay'den New 128MB Memory Card Stick for PS2 Black | eBay ürününü almak için Türkiye'ye takip numaralı ücretsiz kargo yapıyor mu onu soracaktım. Ancak Contact Seller seçeneğine tıklıyorum. Sonra Shipping'i seçiyorum daha sonra "No, I didn't get my answer." kutusunu tikliyorum ve Next'e basıyorum. Sonunda satıcıya yazmam için mesaj kutusu açılmıyor ve aşağıdaki yazı çıkıyor.


We're sorry we couldn't find an answer for you. Unfortunately, due to the high volume of messages this seller receives, they are unable to respond to your specific question right now. We suggest reviewing the item again to see if your answer is in the seller's listing.
11-01-2013 17:48
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
fixface Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2012
Yorum Sayısı:   2,150
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 57
267 Mesajı, 295 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Satıcı mesaj kabul etmiyor satın aldıktan sonra mesaj gönderebilirsiniz.
fixface, nickli kullanıcının imzası: Resim görüntüleyici
http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg
11-01-2013 20:31
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
nitro Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   28-09-2012
Yorum Sayısı:   59
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
5 Mesajı, 5 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Peki takipli posta gönderdiğiyle ilgili bir bilgi görebildiniz mi New 128MB Game Memory Card 128 MB 128M for PlayStation 2 PS2 | eBay bu sayfada? Takipsiz almak istemiyorum.

Aynı üründen yakın fiyata satan mesaj kabul eden bu satıcıya New 128MB 128 MB 128M Memory Card for Sony PlayStation 2 PS2 PS 2 Slim Black | eBay da aynı soruyu yazdım. Takip numaralı ücretsiz kargo yapıyor mu diye. Ancak henüz ondan da cevap yok.

Hangisinin sayfasında takipli kargo bilgisi var. Göremedim.
Bunu öğrenmeden de alışveriş yapmak istemiyorum.
Siz bu sayfalardan konuya dair bir detaya rastladınız mı? Bana ne önerirsiniz?
11-01-2013 20:39
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
fixface Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2012
Yorum Sayısı:   2,150
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 57
267 Mesajı, 295 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Bu satıcıların negative feedbacki fazla takipli gönderirler büyük ihtimal 2 3 dolar isteyecekler.
fixface, nickli kullanıcının imzası: Resim görüntüleyici
http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg
11-01-2013 20:58
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Lupara Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-03-2011
Yorum Sayısı:   4,858
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 157
741 Mesajı, 829 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
"Contact seller" a tıklayıp, "This is not about an item" kutusunu işaretleyip, "Continue" butonuna tıklarsanız mesaj gönderebilirsiniz.
Lupara, nickli kullanıcının imzası: "Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da..."
12-01-2013 07:22
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
 Beğenenler: nitro
nitro Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   28-09-2012
Yorum Sayısı:   59
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
5 Mesajı, 5 Kere Beğenildi.
Yorum: #6
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Çok teşekkürler Lupara dediğiniz şekilde deneyip gönderdim. Şimdi cevap bekliyorum. Sağolun.
12-01-2013 12:49
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
nitro Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   28-09-2012
Yorum Sayısı:   59
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
5 Mesajı, 5 Kere Beğenildi.
Yorum: #7
RE: Satıcıya Mesaj Gönderemiyorum
Satıcıya soru sordum ancak adamlar (şablon) otomatik cevap yollamış.
Sorduğum soru ve aldığım cevabı aşağıda sizlerle paylaşıyorum.
"Do you ship to Turkey with track number?
How much should i pay for track number?
my question is for this item New 128MB Game Memory Card 128 MB 128M for PlayStation 2 PS2 | eBay
"


--cevap----

"Glad to tell you that we could ship the item to Turkey.
And the shipping fee is free.
If you are interested in it ,we are glad to receive your order early .With the reasonable price and the good quality, we will also provide you with the fast shipping and the best after-sale service.
Best Regards
Yallstock Customer Care"
13-01-2013 16:16
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  satıcıya günde sadece bir kere mi mesaj atabiliyorum buhay 2 968 04-12-2013 00:15
Son Yorum: buhay
  Ebaydan gelen ilginç bir mesaj shadowmss 3 1,332 22-04-2013 14:15
Son Yorum: shadowmss
  Lütfen yardım edin kişi söyle bir mesaj attı Zafer 1 1,097 20-04-2013 23:08
Son Yorum: fixface
  Ebay tarafından gelen mesaj samo1903 36 6,346 09-04-2013 19:44
Son Yorum: samo1903
  ödeme ile ilgili mesaj sekure 1 1,085 02-10-2012 22:57
Son Yorum: Lupara



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.