Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
Yazar Konu
barakuda Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   11-11-2013
Yorum Sayısı:   101
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
6 Mesajı, 10 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
UKİM i şikayet sitesine şikayet ettim üyeliği olan var ise ve desteklerse sevinirim...İnşallah bir netice alabiliriz.

PTT UKİM'e Giriş Papan Yurtdışı Kargo Paketimden 10 Gündür Haber Yok!
24-12-2013 18:48
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
YAKUT Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   10-10-2013
Yorum Sayısı:   483
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 10
50 Mesajı, 50 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
O siteye yaptiginiz sikayetten bir sey cikacagini sanmiyorum ptt musteri hizmetlerini arayip sikayet kaydi yaptirsaydiniz daha gecerli olurdu diye düsunuyorum yinede hayirlisi olsun.
24-12-2013 19:04
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
barakuda Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   11-11-2013
Yorum Sayısı:   101
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
6 Mesajı, 10 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
Sayın felix O siteye yaptığım 2 kredi kartı yıllık ücreti itirazımda kabul gördü paramı geri aldım anadolu sigorta 1 aylık kaskomu iptal etti 11 aylık paramı geri vereceğini 1 ayını keseceğini söyledi şikayet ettim paramı geri aldım , site çok başarılı ve etkili bir site.
24-12-2013 19:12
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
YAKUT Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   10-10-2013
Yorum Sayısı:   483
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 10
50 Mesajı, 50 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
ozel sektor ve koklu kuruluslar o sitedeki sikeyetleri ivedilikle dikkate aliyorlar musteri memnuniyeti icin. siz devletin bir kurumu sikayet ediyorsunuz ne derece dikkate alinir bilemem anlatmak istedigim oydu barakuda insallah faydasi olur iyi aksamlar..
24-12-2013 19:38
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
cemgazel Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   14-02-2013
Yorum Sayısı:   1,935
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 10
303 Mesajı, 311 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
mutlaka bir sonuç çıkacaktır. en azından öyle umuyorum barakuda..
benimde 8 aralıkta satın aldığım ürün china postla geliyordu. bugün ülkemize giriş yapmış. gümrüğe takılması ihtimal..çünkü ebatları büyük ve ağır.
takılırsa bakalım bu paket maceram kaç günde sonuçlanacak....
24-12-2013 21:58
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
sderici Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   07-10-2013
Yorum Sayısı:   416
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 4
33 Mesajı, 35 Kere Beğenildi.
Yorum: #6
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
Barakuda her şey iyi hoşta takip numaranı yazmamışsın şikayetine adamlar nerden bilsinler seni...
24-12-2013 23:10
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
barakuda Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   11-11-2013
Yorum Sayısı:   101
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 25
6 Mesajı, 10 Kere Beğenildi.
Yorum: #7
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
Ariyacak olan telden ariyor takip noya gerek yok.bu sikayet sitesine facebook hesabiyla giris yapilabiliyor sikintisi olan herkes bir sikayet yazip gonderirse daha etkili olur hepimiz icin.
24-12-2013 23:47
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
kayzer Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   10-11-2011
Yorum Sayısı:   88
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 28
8 Mesajı, 9 Kere Beğenildi.
Yorum: #8
RE: UKİM i Şikayet sitesine şikayet ettim...
Şikayetvar - Tüketici Şikayetleri, Şikayetim var tüketicilerin istifade ettiği iyi bir site fakat daha önce başka bir arkadaşın ifade ettiği gibi PTT gibi kamu kuruluşlarında pek işe yaramıyor bakın aynı sitede PTT den şikayetçi olan diğer şahıslarla ilgili şikayetlerde PTT hiç cevap göndermemiş.
kayzer, nickli kullanıcının imzası: Herkesin Takdiri İdraki Kadardır (İbnülemin Mahmut Kemal İnal)
25-12-2013 09:26
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla




Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.