Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumuna Hoşgeldiniz !

Pass:


 

 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
Yazar Konu
vollkan59 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2013
Yorum Sayısı:   9
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 1
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #1
ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
Merhaba arkadaşlar s.Pazarda bi ürün listelemiştim Nijeryadan bir arkadaş ürünümü almak istediğimi yazmış.Bende nakit havale ile ödeme yaparsan hesabıma diye mesaj atmıştım.Şimdi oda mesaj göndermiş.İngilizcesi olan ve daha önce satış yapmış arkadaşlar yardım edebilrirmi? mesaj şu :
I have sent the money and it has been deducted from my account, so check all your email folder including spam/junk mail folder for the transfer confirmation from my bank, so when you receive the transfer confirmation follow the bank's instruction and make the shipment through PTT cargo today because it's urgent. So, I will be expecting your mail.

Regards.
Ruth. A

buda diğer mesaj:
OK, The Payment will be sent as soon as possible and the transfer confirmation will be sent to you directly from my bank for you know that I have sent the payment, so when you receive the transfer confirmation in your email, just make the shipment through PTT cargo to this shipping address below:

Name : Segun Ayo
Address: 22, Adeola Street, Mokola ,
City : Ibadan.
State : Oyo.
Country: Nigeria.
ZipCode: 23402.

Thanks.

birde citibank yazan bir mesaj var:
Dear Volkan İZER,


This is to certify that you have received a money transfer sent to you by Our Customer and it has been sent successfully, we are sending you this message as a Confirmation of the Money Transfer.

The money transfer sent to you as a Payment for a auction/Classified ads which has been approved and successful.

This email was submitted as the receiver email and that is why we are sending you this message as a confirmation of the transfer made to you through our bank Business Solutions.

burada hesap bilgileri var
RECEIVER INFORMATION

NAME
Volkan İZER

RECEIVER BANK DETAIL

IBAN
TR930001500158007299805533
BANK OF T.VAKIFLAR

FINANCIAL DETAILS
COST
975.00 TRY

ACTIVATION IS ON HOLD FOR SECURITY REASONS

Date
27.05.2013
Branch Name

London Office

Customer Number

31914204
Account Number
60-96-13 31920211
Tax ID
4790177490
Operation Place
INTERNET


LÜTFEN YARDIM EDİN.Ben para hesabıma geçmeden ürünü göndermem.Ne yapmam gerekiyor.para hesabıma geçtimi geçmedimi anlamadım.
27-05-2013 20:49
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
fixface Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2012
Yorum Sayısı:   2,150
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 57
267 Mesajı, 295 Kere Beğenildi.
Yorum: #2
RE: ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
Göndermeyin sakın bişey sahtekarlık...Bu tip olaylara inanmayın devamlı olan olay.
fixface, nickli kullanıcının imzası: Resim görüntüleyici
http://i61.tinypic.com/dvljdy.jpg
27-05-2013 21:18
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
vollkan59 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2013
Yorum Sayısı:   9
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 1
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #3
Cvp: ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
(27-05-2013 21:18)fixface Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Göndermeyin sakın bişey sahtekarlık...Bu tip olaylara inanmayın devamlı olan olay.

Allah allah nasıl bir sahtekarlık hocam ben zaten parayı bankadan çekmeden birşey göndermemde biraz daha açarmısın nedir merak ettim.Ayrıca uyarın için çok teşekkürler.
27-05-2013 21:35
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
Lupara Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-03-2011
Yorum Sayısı:   4,858
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 157
741 Mesajı, 829 Kere Beğenildi.
Yorum: #4
Cvp: ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
(27-05-2013 21:35)vollkan59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(27-05-2013 21:18)fixface Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Göndermeyin sakın bişey sahtekarlık...Bu tip olaylara inanmayın devamlı olan olay.

Allah allah nasıl bir sahtekarlık hocam ben zaten parayı bankadan çekmeden birşey göndermemde biraz daha açarmısın nedir merak ettim.Ayrıca uyarın için çok teşekkürler.

Ebaydan gonderirken kargo işlemi?
Lupara, nickli kullanıcının imzası: "Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da..."
27-05-2013 22:37
Web Sitesini Ziyaret Et Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla
vollkan59 Çevrimdışı

*

Üyelik Tarihi:   08-05-2013
Yorum Sayısı:   9
Uyarı Puanı:
Beğeniler: 1
0 Mesajı, 0 Kere Beğenildi.
Yorum: #5
Cvp: ürün sattım nasıl göndereceğim rica ediyorum yardım edermisiniz
(27-05-2013 22:37)Lupara Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(27-05-2013 21:35)vollkan59 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  
(27-05-2013 21:18)fixface Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Göndermeyin sakın bişey sahtekarlık...Bu tip olaylara inanmayın devamlı olan olay.

Allah allah nasıl bir sahtekarlık hocam ben zaten parayı bankadan çekmeden birşey göndermemde biraz daha açarmısın nedir merak ettim.Ayrıca uyarın için çok teşekkürler.

Ebaydan gonderirken kargo işlemi?

Sayın Moderatörler size çok teşekkür ederim bunları okuduğum iyi oldu.Bedavaya verecektik ürünü ki benim durumumda olan bir kişi için yıkım olur.
27-05-2013 22:55
Tüm Mesajlarına Bak Alıntı ile Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ebay'e Üye Olmadan Alışveriş Sonra Kargo Takibi Nasıl Olabilir ? Radinant 1 216 16-11-2016 18:47
Son Yorum: Lupara
  Acil yardım tc siz kargo Evrenenfiyeci 1 504 17-05-2016 22:28
Son Yorum: cemgazel
  GEÇ GELEN ÜRÜNÜ PARA İADESİNİ ALDIKTAN SONRA ÜRÜN GELDİ veliyavas 1 704 17-05-2016 14:29
Son Yorum: cemgazel
  merhabalar ingilizce olarak ürün takiplimi değilmi diye sormak shine55 1 384 11-05-2016 13:05
Son Yorum: toran_aga
  Çinden alınan ürün ve anlamsız takip numarası Gökhan DENİZ 5 1,151 25-04-2016 18:10
Son Yorum: Gökhan DENİZ



Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Ebay Forum | Yurtdışı Alışveriş Forumu © 2013.